Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Привет алфисти
    Може би по-раничко трябваше да я свърша тая работа, но все пак... на финала съм в купуването на ето това - http://www.mobile.bg/11373281783491898
    Добре изглежда на живо. И моя майстор (който не е фен на Алфа :P ) каза, че е добре... но все пак. Ако някой я е гледал или просто знае нещо нека сподели
    Благодаря предварително.

Comment

• Какво мислите за тази обява?

Здравейте,
      Имам едно питане, много се чудя каква кола да си взема, и искам да ви попитам относно следната обява, какво мислите? - http://www.mobile.bg/11374258065726214. Също искам да ви попитам - Какъв е разхода за такава кола (консумативи, части които по-лесно се износват)? Какво трябва да се гледа при такъв мотор? Какъв проблем може да създаде? Колко харчи?
      Надявам се да не ви затруднявам. Благодаря ви предварително!

Comment

• Първоначално публикувано от richie Покажи съобщение
        Говорих със собственика на червената алфа, намира се в Нова Загора и има забележки по боята и предната седалка се е разшила...Все още се колебая дали си заслужава да бия толкова път, но пък цената е доста примамлива.
        Софийското ГТ ще бъде огледано утре, като се надявам да няма забележки, защото при тази цена ако има и очевадни забележки си е оливане (поне според мен).
        Така че, с две думи нищо и половина поне засега
        Аз съм я виждал на живо, колата ако не се бъркам си беше с Испански ноемра човека там работеше и си я купи от там и се прибра от там с нея, кара я доста време тук, май повече жена му, като цяло е добре колата
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Говорих с човека от Нова Загора, уж трябваше да ми прати снимки на скъсаната седалка и драскотините и съответно на документите за смяна на съединител, но... вече 3-ти ден ни вест-ни кост!!!За което аз съдя, че колата не е ок, защото бях говорил и със сервиз, "парата" в джоба, ама.... Нагледах се на кошери за 8-9 К, нуждаещи се поне от още 2-3 К , за да заприличат на нещо, ама поне са в София таа не се разкарвам

Comment

• Съвет

Здравейте колеги,
            след като днес ме остави колата реших да си закупя друга, а не да оправям за пореден път старата.
            Затова искам мнение за тази обява http://www.cars.bg/c382252
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm;Alfa Romeo 156 1.8 T.S.ex, Alfa Romeo 146 1.4 T.S.ex

Comment

• Първоначално публикувано от gedive Покажи съобщение
              Здравейте колеги,
              след като днес ме остави колата реших да си закупя друга, а не да оправям за пореден път старата.
              Затова искам мнение за тази обява http://www.cars.bg/c382252
              По принцип изглежда добре!
              Но въобще не вярвай на всичките тия глупости дет ги е изписал джамбаз!!!
              Въобще не е най-високо ниво на оборудване, а това, че била обслужена дълбоко ме съмнява......
              Последната дет купихме наскоро и джамбаза ни обясняваше как всичко било обслужено и ОК, не искам да си спомням в кво състояние и бяха филтрите и всичко останало......
              Не, че тва което съм написал е кой знае какъв проблем, но ти си имай едно на ум като е оглеждаш....
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от richie Покажи съобщение
                Говорих с човека от Нова Загора, уж трябваше да ми прати снимки на скъсаната седалка и драскотините и съответно на документите за смяна на съединител, но... вече 3-ти ден ни вест-ни кост!!!За което аз съдя, че колата не е ок, защото бях говорил и със сервиз, "парата" в джоба, ама.... Нагледах се на кошери за 8-9 К, нуждаещи се поне от още 2-3 К , за да заприличат на нещо, ама поне са в София таа не се разкарвам
                има ожулено от дясната страна поне това което съм видял аз на живо, човека не е младок и работи може би затова не е имал време напомни просто, мотора работи тихо и меко
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Такаа...говорих пак със собственика на червената Алфа, той грам не помнеше за какво му говоря, каза ми цитирам" ами то там съм качил клип-вижте я"?!?! Документи или поне името на майстора, който е сменил съединителя на "150 000 км" няма...понеже бил сменен в Испания?!? Пълни глупости и мързел да ми прати 2-3 снимки, така пари не се изкарват, щом тия 7К не са му спешни да я продава до пенсия...

Относно:
                  http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=47y21c
                  Колата е пребоядисвана,но в момента броните са за боя, отвътре е доста изтормозена (топката едвам се държи,волана доста обелен в лявата страна), общо взето снимките нямат нищо общо с истината, цената е мега завишена за мен!!!
                  Гледа се сериозно към mobile.de ...

Comment

• Гледай направо там, не допускай моята грешка да губиш една година в обикаляне на нашите морги пардон автокъщи.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Здравейте колеги (дано не е малко нахално от моя страна, че ей ме на... пръкнал се нов Алфист.. )

Днес капарирах тази Алфа:

http://casaauto.cars.bg/c413632

Гледахме я с един приятел и мога да кажа, че и на двамата ни хареса. Много запазена. Просто нямаше къде да се хвана за някакъв недостатък. Единственият й по-сериозен кусур беше долната панта на шофьорската врата, но колата беше в сервиз и отстраняваха проблема. Утре отивам да си я взимам и... пожелайте ми късмет и дано ми се налага колкото се може по-малко да пиша във форума.

Comment

• Първоначално публикувано от Reason Покажи съобщение
                        ... пожелайте ми късмет и дано ми се налага колкото се може по-малко да пиша във форума.
                        Честито и... Тук не се пише само от мъка
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Добре тогава, обещавам да се фукам повече! :P

Comment

• Да пусна и аз едно въпросче, някой знае ли нещо повече за този автомобил: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4certm
                            Снимките са поразмазани, но салона е от тези, които предпочитам дори пред кожен, пък и цената е съвсем приемлива.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Нищо не знам за колата, но съдейки по обявата и снимките... за мен тоя е голям мърляч. Честно! Тръгва да продава кола хубаво, ама поне да я беше вкарал в някоя автомивка да я измият и външно и вътрешно (не говоря за двигателя). Малко от малко търговски вид да придобие, поне за пред снимката.

Comment

• Аз пък предпочитам да не е измита, особено пък двигателя. Да може да се види, дали има някакви течове, примерно.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X